SAV

Onze ondertussen past-president Steven van der Veken haalde veel leuke herinneringen op met het jaarverslag. Daarnaast pinde hij enkele nieuwe leden en zette hij verscheidene leden in de bloemetjes die zich hard hebben ingezet voor onze afdeling op allerlei verschillende fronten:
Award Gemeenschap – Christina Haesendonckx
Award Beste Werker – Liesbet Brouckaert
Award Beste Nieuw Lid – Margaux Wuyts
Award Beste Lid – Bea Vermeulen
Award Internationalisme – Paul Lammers
Award Ondernemingszin – Valère Vereecke

Tot slot werd Joke Raes gehuldigd tot nieuwe voorzitter van JCI Antwerpen. Samen met haar team zal ze dit jaar inzetten op een betere connectiviteit, zowel binnen de afdeling als daarbuiten met externe partners, onder het motto “Connect & Sparkle”om zodoende de impact van de projecten naar een hoger niveau te tillen.

Haar raad van bestuur bestaat uit Natacha Vranken (secretaris), Michael De Doncker (Penningmeester), LIesbet Brocukaert (internationalisme), Diego Nulens (Vorming), Kevin Rutten (Business & Networking), Veronique Smidts (Projecten) en Steven Van der Veken (Immediate Past-president).

Deze raad van bestuur wordt op gebied van communicatie ondersteund door Liesbeth Coteur die zich eveneens met de nieuwe website zal bezighouden.